Kutinska policija uz prometnice postavila jumbo i city light plakate

Slika ILUSTRACIJE/alkohol__-plakati.jpg

Nastoji se utjecati na svijest vozača da ne voze pod utjecajem alkohola kako bi se suzbio jedan od najtežih oblika prometnih prekršaja.

 Foto: PPrP Kutina

Zahvaljujući pomoći Županijske uprave za ceste Sisačko-moslavačke županije, a u suradnji s jednom kutinskom tvrtkom, Postaja prometne policije Kutina na svom je području postavila jumbo i city light plakate.

Tako je kod kružnog toka u Popovači (križanje Jelengradske – Kolodvorske – Sisačke ulice) postavljen jumbo plakat kojim se nastoji utjecati na svijest vozača da ne voze pod utjecajem alkohola, a takav je plakat postavljen i u Zagrebačkoj ulici u Kutini, dok je city light plakat na temu prevencije sigurnog sudjelovanja biciklista u prometu postavljen u Kolodvorskoj ulici u Kutini.  

Postavljanjem ovakvih plakata uz najprometnije prometnice, kutinska prometna policija nastoji utjecati na vozače da ne čine prekršaje u prometu i da na prometnicama budu sigurni svi, kako vozači, tako i drugi sudionici u prometu.

Na ovaj se način u najvećoj mogućoj mjeri nastoji suzbiti i jedan od najtežih oblika prekršaja - alkoholiziranost vozača u prometu.

Cijelu vijest pročitajte na stranicama PU sisačko-moslavačke.



Pisane vijesti