Ministar Božinović posjetio Policijsku postaju Senj

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović danas je posjetio Policijsku postaju Senj kako bi pogledao kako napreduju radovi obnove na zgradi policijske postaje

FOTO:PU
Naime, 23. listopada prošle godine potpisan je sporazum o zajedničkom ulaganju Ministarstva unutarnjih poslova, koje predstavlja ministar Davor Božinović i Grada Senja, koji predstavlja gradonačelnik  Sanjin Rukavina, o uređenju objekta Policijske postaje Senj.
Vlasnik objekta u kojem se nalaze prostorije Policijske postaje Senj na Staroj cesti 23 u Senju je Republika Hrvatska, a njome upravlja Ministarstvo unutarnjih poslova. Između sporazumnih strana postignut je dogovor o zajedničkom ulaganju u uređenje objekta koji obuhvaćaju radove obnove vanjske ovojnice zgrade (fasade i stolarije), a vrijednost investicije je 770.330,00 kn bez PDV-a.
Za radove je Grad Senj osigurao  200.000,00 kn, a radovi su počeli 12. veljače 2019. godine.
Posjetu ministra su nazočili pomoćnik ministra Cvjetko Obradović, načelnik Policijske uprave ličko-senjske Josip Biljan, načelnik Policijske postaje Senj Mario Jančić i gradonačelnik Grada Senja Sanjin Rukavina s izaslanstvom.

Pisane vijesti | Projekti | Planiranje i izgradnja