Ministar unutarnjih poslova posjetio PU istarsku

Slika topvijesti/2018/06_lipanj/01-06-ministar-pu-istarska.jpg

Ministar unutarnjih poslova posjetio je danas, 1. lipnja 2018., Policijsku upravu istarsku, gdje je s načelnikom policijske uprave Alenom Klabotom razgovarao o stanju sigurnosti na području Istre 

Ministar unutarnjih poslova posjetio je danas, 1. lipnja 2018., Policijsku upravu istarsku, gdje je s načelnikom policijske uprave Alenom Klabotom razgovarao o stanju sigurnosti na području Istre.

Budući da se već godinama na području Istarske županije ostvaruje trećina turističkog prometa te je Istra po svim pokazateljima vodeća turistička regija, načelnik Klabot istaknuo je kako su odrađene sve pripremne radnje te da su policijski službenici spremni poduzeti sve što je u njihovoj moći kako bi i ova turistička sezona protekla u najboljem redu te kako bi se domaći i strani gosti ovdje osjećali sigurno. Vezano za očekivane gužve na granici, u suradnji sa susjednom Republikom Slovenijom poduzimat će se sve kako bi se osigurala protočnost prometa, ali i zadovoljili svi sigurnosni standardi prilikom granične kontrole.

Održavanju pozitivnog stanja sigurnosti svakako će doprinijeti i ispomoć policijskih službenika iz drugih policijski uprava te strani policijski službenici, koji će i ovog ljeta u okviru projekta ''Sigurna turistička sezona'' boraviti na području Policijske uprave istarske.   



Pisane vijesti