Ministarstvo unutarnjih poslova objavilo javni natječaj za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme

Slika /2023/5/Natjecaji_naslovna.jpg

Prijam u službu predviđen je za 19 izvršitelja (18 radnih mjesta), uključujući i 5 policijskih službenika – psihologa s mjestom rada u policijskim upravama 

FOTO: Ilustracija

Ministarstvo unutarnjih poslova je 23. lipnja 2023. godine objavilo javni natječaj za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme.

Prijam u službu predviđen je za 19 izvršitelja (18 radnih mjesta), uključujući i 5 policijskih službenika – psihologa u Upravi za ljudske potencijale, Sektoru za potporu, Službi za potporu ljudskim, s mjestom rada u Policijskoj upravi varaždinskoj, Policijskoj upravi brodsko – posavskoj, Policijskoj upravi dubrovačko – neretvanskoj, Policijskoj upravi splitsko – dalmatinskoj i Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta  podnose se u roku od 8 dana od objave javnog natječaja u Narodnim novinama - do 29.06.2023. godine, neposredno ili poštom na adresu:
 
MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA
Uprava za ljudske potencijale
Sektor za razvoj i upravljanje ljudskim potencijalima
Zagreb, Ulica grada Vukovara 33,
s naznakom “za javni natječaj”
 
 
O rezultatima javnog natječaja kandidati/kinje će biti obaviješteni/e objavom rješenja o prijmu u državnu službu izabranog kandidata na web-stranici Ministarstva pravosuđa i uprave i web-stranici Ministarstva unutarnjih poslova.

Svim kandidatima i kandidatkinjama želimo puno uspjeha.

Napomena: Ova vijest je informativnog karaktera i ne može sadržavati sve detalje o načinu sudjelovanja u natječaju. Molimo da se detaljno upoznate s uvjetima sudjelovanja na natječaju na priloženim poveznicama.
 

Pisane vijesti | Školovanje i zapošljavanje