Najava akcije „MIR I DOBRO“

Slika AKTUALNE TEME/pirotehnika01.jpg&width=267

Tematska konferencija za medije „Mir i dobro“ održat će se u petak 17. prosinca u 13 sati, u amfiteatru Ravnateljstva policije, Zagreb, Ilica 335.

Tematska konferencija za medije „Mir i dobro“ održat će se u petak 17. prosinca u 13 sati,  u amfiteatru Ravnateljstva policije, Zagreb, Ilica 335.

Ministarstvo unutarnjih poslova i ove godine provodi akciju „Mir i dobro“ i to od 13. prosinca 2010. do 8. siječnja 2011., s ciljem sprječavanja zlouporabe oružja, eksplozivnih tvari te ostalih ubojitih sredstva. 

„Mir i dobro“ naziv je preventivne akcije koju MUP RH tradicionalno organizira od 1993. godine kako bi božićni i novogodišnji blagdani u našoj zemlji protekli u miru te kako bi se povećala opća sigurnost građana i postigla zadovoljavajuća razina javnog reda i mira.

Na tiskovnoj konferenciji medijima će se obratiti pomoćnik glavnog ravnatelja i načelnik Uprave policije Dubravko Teur, načelnik Inspekcije proizvodnje i prometa eksplozivnih tvari Stipan Pranjić  te zamjenica pravobraniteljice za djecu Maja Gabelica Šupljika.

Pozivamo vas da medijski popratite ovu konferenciju te nam na taj način pomognete u nastojanju da blagdani proteknu bez stradavanja!



Pisane vijesti