NAJAVA: Atletska utrka «Četiri zagrebačka trga 2010.»

Slika topvijesti/godina2010/rujan/imagetx_002.jpg

Atletska utrka gradskim ulicama pod nazivom «Četiri zagrebačka trga 2010.» ove godine počinje 26. rujna u 12 sati na Zrinjevcu, a povezuje Trg Nikole Šubića Zrinskog, Strossmayerov trg, Trga maršala Tita i Trg bana Josipa Jelačića. Start i cilj utrke predviđen je kod paviljona na Zrinjevcu.

Foto: PUZ


Policijska uprava zagrebačka već devetu godinu za redom organizira atletsku utrku gradskim ulicama pod nazivom: «Četiri zagrebačka trga 2010.» Kao i prošlih godina utrka je zamišljena kao sastavni dio obilježavanja i proslave Dana policije.

Ove godine utrka počinje 26. rujna u 12 sati na Zrinjevcu, a povezuje četiri zagrebačka trga: Trg Nikole Šubića Zrinskog, Strossmayerov trg, Trga maršala Tita i Trg bana Josipa Jelačića. Start i cilj utrke predviđen je kod paviljona na Zrinjevcu. Kako bismo i ovom prigodom jačali suradnju građana i policije na Zrinjevcu će se dijeliti promotivni leci i brošure PU zagrebačke u svezi sigurnosti. 

Ističemo kako će prvih 400 sudionika utrke u svakoj od četiri kategorije (načinjene prema dobnim skupinama), koji se uredno prijave i prođu jednu od staza, na cilju dobiti prigodnu majicu, a najbolji po kategorijama i pehare. Očekujemo vaš dolazak!
 

 Propozicije natjecanja pročitajte ovdje.


Najave