NAJAVA: Dan policije

Slika topvijesti/2018/09_rujan/28-09-najava-dan-policije.jpg

Foto: MUP

20 441 policijski službenik danas svečano obilježava Dan policije

Drage policajke i policajci, sretan vam Dan policije!

Dan policije i zaštitnika sv. Mihovila, započet ćemo danas polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na Gradskom groblju Mirogoj kod Zida boli, na središnjem križu u Aleji poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata te na grobu prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, a u spomen svim poginulim i stradalim hrvatskim policajcima.

Nastavljamo svečanim programom u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog popraćenog izvedbama klape Sv. Mihovil te zbora i Simfonijskog orkestra Hrvatske radiotelevizije, uz prisustvo brojnih visokih uzvanika.

Veselje se nastavlja sutradan, 29. rujna 2018. godine kada vam od 9 sati policija otvara svoja vrata na zagrebačkom Jarunu.

Povedite svoju djecu, žene, muževe, bake, djedove i susjede i pridružite nam se i ove godine na proslavi Dana policije! Sami se uvjerite u opremu i obučenost svih rodova hrvatske policije, a oni odvažniji moći će se okušati u dvobojima s nama. Utrkivati ćemo se oko jarunskog jezera, istraživati mjesto zločina, skakati iz padobrana, boriti se u raznim vještinama i dokazati da je policajac – prijatelj. 

Svi ste dobrodošli.

Pratite nas na @danpolicije2018 (facebook i instagram profilima)



Pisane vijesti