Napala policijske službenike

 Jučer, 3. srpnja oko 10.10 sati u mjestu Strmec Podravski, prilikom postupanja policijskih službenika Interventne jedinice policije PU varaždinske, po dojavi da 24-godišnja žena narušava javni red i mir na način da viče i vrijeđa sumještane,

Jučer, 3. srpnja oko 10.10 sati u mjestu Strmec Podravski, prilikom postupanja policijskih službenika Interventne jedinice policije PU varaždinske, po dojavi da 24-godišnja žena narušava javni red i mir na način da viče i vrijeđa sumještane, ista  se najprije oglušila na naredbu policijski službenika te se dala u bijeg, te je u smjeru policijskih službenika bacila staklenu bocu,a nakon što ju je jedan policijski službenik sustigao, zamahnula je prema njemu kuhinjskim nožem kojeg je cijelo vrijeme imala u ruci.

Policijski službenik se uspio izmaknuti i izbiti joj nož iz ruke, nakon čega je uz uporabu sredstava prisile savladana i dovedena u Policijsku upravu varaždinsku na kriminalističko istraživanje. U službene prostorije PU varaždinske pozvana je ekipa HMP DZ Varaždin koja je konstatirala da navedena prilikom ovog događaja nije zadobila nikakve ozljede. Protiv nje će se uz optužni prijedlog za prekršaj iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira,  podnijeti i kaznena prijava za kazneno djelo Napad na službenu osobu iz članka 318. Kaznenog zakona.



Pisane vijesti