Nasilničko ponašanje

 

U Zagrebu u subotu, 1. siječnja oko 3 sata, ispred noćnog kluba u Gornjostupničkoj ulici 36-godišnjak je sa zasad nepoznatim osobama bez povoda fizički napao dvije djevojke (stare 23 i 20 godina), dvojicu mladića ( starih 18 i 23 godine) i dvojicu njemačkih državljana (starih 26 i 23 godine).

Naime, njih su dok su izlazili iz noćnog kluba fizički napali 36-godišnjak i osobe koje su bile s njim u društvu, dok su ih u namjeri daljnjeg ozljeđivanja oštećenih spriječili redari noćnog kluba.

Zbog zadobivenih ozljeda, oni su se osobnim vozilom marke ford focus uputili u Kliniku za traumatologiju u Draškovićevoj ulici, gdje su ugledali osumnjičenog 36-godišnjaka s još dvojicom nepoznatih muških osoba. Tridesetšestogodišnjak je tada iz svog osobnog vozila marke opel astra, zagrebačkih registracijskih oznaka, izvadio palicu i počeo udarati po osobnom automobilu ford focus, u kojem su se nalazili oštećeni. Razbio je lijevo staklo na vozačevim vratima, prednje vjetrobransko staklo i oštetio ford focus načinivši više udubljenja po cijeloj površini automobila. Nakon toga se u društvu navedenih muških osoba udaljio u nepoznatom smjeru.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici Policijske postaje Medveščak odveli su 36-godišnjaka u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu, a identitet se ostalih napadača utvrđuje. 



Pisane vijesti