Nastavak intenzivne potrage za Antonijom

Slika topvijesti/2011/lipanj/antonia_bilic.jpg

U sklopu intenzivne potrage za nestalom Antoniom Bilić danas se i nadalje isušuje brljansko jezero uz most. Danas će se pretraživati tok rijeke Krke od mosta u Kninu do jezera Brljan, zatim dionica ceste od Kaštel Žegarski preko Bogatnika do mjesta Bilišani, zatim skretanje za Paravinje i pretraga područja oko toga mjesta.  

U sklopu intenzivne potrage za nestalom Antoniom Bilić danas se i nadalje isušuje brljansko jezero uz most. Danas će se pretraživati tok rijeke Krke od mosta u Kninu do jezera Brljan, zatim dionica ceste od Kaštel Žegarski preko Bogatnika do mjesta Bilišani, zatim skretanje za Paravinje i pretraga područja oko toga mjesta.

Osim toga pretraživati će se i akumulacijsko jezero Muškovac kod Obrovca. U pretrazi danas sudjeluje preko 150 osoba i to većim dijelom policajci Interventne, Specijalne i Kriminalističke policije, kao i pripadnici Hrvatske vojske, Gorske službe spašavanja i vatrogasaca.

Policija i nadalje nastavlja s drugim aktivnostima, kroz detaljno kriminalističo-analitičko istraživanje svih raspoloživih podataka i obavijesti.



Pisane vijesti