Nastupni posjeti kod ministra unutarnjih poslova Vlahe Orepića

Slika topvijesti/2016/veljaca/ministar_orepic_veleposlanstvo_vb.JPG

Foto: MUP

Nakon jučerašnjih posjeta veleposlanika Italije i Rusije, danas, 18. veljače, ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić s Daliborom Jurićem ovlaštenim za obavljanje poslova voditelja Službe za europske i međunarodne poslove i prevođenje, primio je Iana Camerona Cliffa, privremenog otpravnika poslova Veleposlanstva Ujedinjene Kraljevine Velike Britanije i Sjeverne Irske te Nj.E. Keijia Idea, veleposlanika Japana u Republici Hrvatskoj.

Ian Cameron Cliff, privremeni otpravnik poslova Veleposlanstva Ujedinjene Kraljevine Velike Britanije i Sjeverne Irske na nastupni posjet došao je s prvom tajnicom Nicole April Davison i Natašom Kalauz, šeficom Gospodarskog odjela Veleposlanstva.

Uz NJ.E. Keijia Idea došla su i dva tajnika japanskog veleposlanstva u Hrvatskoj, Yukihiro Takeya, prvi tajnik i  Kazuhiro Tezuka, drugi tajnik Veleposlanstva Japana u Hrvatskoj.

Na dva sastanka razgovaralo se o dosadašnjoj suradnji i odnosima zemalja, ali i o pitanjima od zajedničkog interesa i mogućnostima suradnje u budućnosti.



Pisane vijesti