Nepoznati vozač naletio na 25-godišnjaka, usmrtio ga pa pobjegao s mjesta događaja

Slika PU_SiM/vijesti/rotaciona.jpg

U subotu, 11. lipnja oko 22.30 sati, u mjestu Nova Subocka, grad Novska, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, dok je vozač, koji je nesreću skrivio, pobjegao s mjesta događaja. Naime, nepoznati je vozač izlaskom iz zavoja, najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine, sa svojim vozilom prešao na lijevu stranu kolnika,   

Foto:  Ilustracija

U subotu, 11. lipnja oko 22.30 sati, u mjestu Nova Subocka, grad Novska, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, dok je vozač, koji je nesreću skrivio, pobjegao s mjesta događaja.

Naime, nepoznati je vozač izlaskom iz zavoja, najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine, sa svojim vozilom prešao na lijevu stranu kolnika, na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, gdje je udario u 25-godišnjaka koji se na toj prometnoj traci nalazio s lijeve strane zaustavljenog osobnog automobila požeških registracija, kojim je prethodno upravljao, te je popravljao prednje lijevo svjetlo. Od siline udarca 25-godišnjak je odbačen na kolnik te je zadobio ozljede od kojih je na mjestu događaja preminuo, dok je nepoznati vozač sa svojim vozilom bez zaustavljanja nastavio vožnju dalje. Očevid je uz asistenciju policijskih službenika obavio zamjenik županijske državne odvjetnice te je od 22.45 do 4.05 sati županijska cesta bila zatvorena za sav promet. Protiv vozača, za kojim se traga, biti će podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu i nepružanja pomoći.

Molimo građane koji imaju korisna saznanja o ovoj prometnoj nesreći da ih dojave policiji, osobno u najbližoj policijskoj postaji, pozivom na broj 192 ili na e-mail sisacko-moslavacka@policija.hr.



Pisane vijesti