Nova imenovanja u MUP-u

U utorak 20. i srijedu 21. srpnja na dužnost će stupiti novi načelnici Policijskih uprava koprivničko-križevačke, karlovačke, međimurske i dubrovačko-neretvanske. Tako će dosadašnjeg načelnika Policijske uprave koprivničko-križevačke, Miroslava Puža, zamijeniti novi načelnik, Dragutin Vurnek. Bivši načelnik raspoređen je na mjesto načelnika Odjela operativnih poslova PU koprivničko-križevačke. U PU karlovačkoj, umjesto načelnika Zvonimira Vnučeca, za novog načelnika imenovan je Nenad Kranjčec. Bivši načelnik, Vnučec, raspoređen je na mjesto voditelja Odsjeka krim. evidencije u Upravi krim. policije, Odjel općeg kriminaliteta. Novi načelnik PU međimurske jeIvan Sokač, a bivši načelnik, Goran Cmrečak raspoređen je na mjesto policijskog službenika za zakonitost i postupanja u Uredu načelnika u PU varaždinskoj. Sadašnjeg načelnika PU dubrovačko-neretvanske, Nevena Klinca, zamijenit će Ivan Krešić, a bivši načelnik raspoređen je na mjesto policijskog službenika za zakonitost i metodologiju postupanja u Zapovjedništvu specijalne policije MUP-a. Nova kadrovska rješenja u četiri policijske uprave provedena su s ciljem unapređenja efikasnosti policijskog djelovanja, ali i sukladno provedbi opsežnog programa prilagodbe svih dijelova MUP-a standardima koje zahtijeva priključenje Republike Hrvatske Europskoj uniji.

U utorak 20. i srijedu 21. srpnja na dužnost će stupiti novi načelnici Policijskih uprava koprivničko-križevačke, karlovačke, međimurske i dubrovačko-neretvanske. Tako će dosadašnjeg načelnika Policijske uprave koprivničko-križevačke, Miroslava Puža, zamijeniti novi načelnik, Dragutin Vurnek. Bivši načelnik raspoređen je na mjesto načelnika Odjela operativnih poslova PU koprivničko-križevačke.
U PU karlovačkoj, umjesto načelnika Zvonimira Vnučeca, za novog načelnika imenovan je Nenad Kranjčec. Bivši načelnik, Vnučec, raspoređen je na mjesto voditelja Odsjeka krim. evidencije u Upravi krim. policije, Odjel općeg kriminaliteta. Novi načelnik PU međimurske jeIvan Sokač, a bivši načelnik, Goran Cmrečak raspoređen je na mjesto policijskog službenika za zakonitost i postupanja u Uredu načelnika u PU varaždinskoj.
Sadašnjeg načelnika PU dubrovačko-neretvanske, Nevena Klinca, zamijenit će Ivan Krešić, a bivši načelnik raspoređen je na mjesto policijskog službenika za zakonitost i metodologiju postupanja u Zapovjedništvu specijalne policije MUP-a.
Nova kadrovska rješenja u četiri policijske uprave provedena su s ciljem unapređenja efikasnosti policijskog djelovanja, ali i sukladno provedbi opsežnog programa prilagodbe svih dijelova MUP-a standardima koje zahtijeva priključenje Republike Hrvatske Europskoj uniji.

Stranica