Novi uspjesi Streljačkog kluba „Policajac“

Član Streljačkog kluba „Policajac“, Nenad Pintarić novi je državni prvak u disciplini puška velikog kalibra 7,9 mm na 100 metara, dok je treće mjesto u istoj disciplini osvojio također član Kluba, Denis Grenko s 265 krugova.

Tijekom vikenda, 25.  i 26. rujna, na streljani Vladimir Gortan na Drenovi u Rijeci održano je Prvenstvo Hrvatske za seniore u streljaštvu, izvijestila je PU primorsko-goranska.

U disciplini puška velikog kalibra 7,9 mm na 100 metara novi državni prvak je Nenad Pintarić, član Streljačkog kluba „Policajac“ s 274 kruga, dok je treće mjesto u istoj disciplini osvojio također član Kluba, Denis Grenko  s 265 krugova.  

U ukupnom poretku između 11 ekipa, ekipa Streljačkog kluba „Policajac“ osvojila je drugo mjesto s ukupno 518 krugova, iza prvoplasirane ekipe „Bjelovar  1874.“ s 522 kruga.

Podsjećamo kako je Streljački klub „Policajac“ osnovan prije dvanaest godina u Policijskoj upravi primorsko–goranskoj. Danas broji više od 60 članova, najvećim dijelom djelatnika ove Uprave. Od svog osnutka Klub sudjeluje na državnim prvenstvima  i drugim natjecanjima gdje redom postiže zapažene rezultate u kategoriji puška velikog i malog kalibra.

I ovaj put članovi Streljačkog kluba „Policajac“ postignutim rezultatima potvrdili su status jedne od najjačih ekipa u streljaštvu u Hrvatskoj.

Nenadu Pintariću, Denisu Grenku i ekipi Streljačkog kluba „Policajac“ čestitamo na postignutim rezultatima!



Pisane vijesti