OBAVIJEST: Dan maturanata

Slika A1_WEB_ILUSTRACIJE/RAZNO/maturanti_norijada.jpg

Policija će od jutarnjih sati poduzimati mjere preventivnog nadzora na svim mjestima okupljanja, posebno ispred škola, na gradskim trgovima i mjestima tradicionalnog okupljanja mladih gdje će se i održavati  

Foto: ilustracija

Povodom završetka školovanja sutra, 20. svibnja, tradicionalno će se obilježiti Dan maturanata. Okupljanje će započeti u jutarnjim satima ispred škola i na gradskim trgovima, nakon čega će se povorke uputiti gradskim ulicama prema mjesta tradicionalnih okupljanja mladih. Obilježavanje i proslava završetka školske godine održati će se do kasnih poslijepodnevnih i večernjih sati. Na okupljanjima se očekuje veliki broj maturanata u svim gradovima, naviše u Zagrebu, u Parku Bundek,  gdje se prema procjeni organizatora očekuje oko osam tisuća maturanata.

Policija će od jutarnjih sati poduzimati mjere preventivnog nadzora na svim mjestima okupljanja, posebno ispred škola, na gradskim trgovima i mjestima tradicionalnog okupljanja mladih gdje će se i održavati središnje proslave. Isto tako poduzimati će se i mjere pojačanog nadzora i upravljanja prometom kako bi se omogućio siguran prolazak povorkama maturanata i izbjegli zastoji u odvijanju prometa.

 

Apeliramo na odgovorno ponašanje kako bi se izbjegle bilo kakve opasnosti za maturante, njihove sugrađane i imovinu.



Pisane vijesti