Obitelj Ljubičić dobila stan

Slika topvijesti/godina2010/LISTOPAD_2010/ljubicic.jpg

Prvi hrvatski redarstvenik Ljubomir Ljubičić i njegova obitelj od Grada Zagreba dobila je stan na zagrebačkom Jarunu.  

Prvi hrvatski redarstvenik Ljubomir Ljubičić, njegova supruga te njihovo četvero djece od danas su novi stanari zagrebačkog kvarta Jarun. Naime, na poticaj Ministarstva unutarnjih poslova Grad Zagreb je pronašao novi dom za hrvatskog branitelja Ljubomira Ljubičića i njegovu obitelj.

- Moja obitelj i ja smo presretni. Najviše bih se zahvalio ministru Tomislavu Karamarku i gradonačelniku Milanu Bandiću što su mi toliko pomogli. U novi stan se selimo još danas - rekao nam je uzbuđeni Ljubomir.    

Podsjetimo, početkom kolovoza ove godine ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko, kada je čuo za sudbinu obitelji Ljubičić, zaustavio je deložaciju šesteročlane obitelji iz malenog stana u Teslinoj ulici u Zagrebu. Ministar je pozvao Ljubičića da dođe 4. kolovoza na postrojavanje Prvog hravtskog redarstvenika na Policksku akademiju gdje mu je obećao pomoći oko rješavanja stambenog pitanja. Ljubomir Ljubičić je bio prvi ratni zapovjednik Antiterorističke postrojbe vojne policije, a dvadesetak godina je živio u skromnom stanu u centru Zagreba. Bio je na gotovo svim ratištima, od Pakraca, Plitvica, Maslenice. Njegova je supruga nezaposlena i obitelj jedva preživljava od Ljubomirove mirovine.



Pisane vijesti