Odabrani najbolji radovi učenika

Slika topvijesti/godina2010/PROSINAC/nagrada_mala01.jpg

U kampanji MUP-a RH i UN-a u Hrvatskoj „Živim život bez nasilja“ odabrani su najbolji likovni radovi učenika osnovnih škola na temu nasilja. Prvo mjesto osvojio je skupni rad učenika, 6. razreda Osnovne škole Pećine iz Rijeke. Učenik 5. razreda Osnovne škole Mate Lovraka iz Nove Gradiške Dino Čevizović ostvojio je drugo mjesto. Mirela Govorčin, učenica 7. razreda Osnovne škole Šime Budinića iz Zadra svojim je radom osvojila treće mjesto.

U kampanji MUP-a RH i UN-a u Hrvatskoj „Živim život bez nasilja“ odabrani su najbolji likovni radovi učenika osnovnih škola na temu nasilja.  

Prvo mjesto osvojio je skupni rad učenika 6. razreda Osnovne škole Pećine iz Rijeke. Dino Čevizović, učenik 5. razreda Osnovne škole Mate Lovraka iz Nove Gradiške, ostvojio je drugo mjesto. Mirela Govorčin, učenica 7. razreda Osnovne škole Šime Budinića iz Zadra svojim je radom osvojila treće mjesto. .

U  natječaju je sudjelovalo 60 radova učenika iz 20 županija. Najbolje radove odabrala je komisija u sastavu: akademski slikar Vladimir Blažanović, voditelja Muzeja policije Željko Jamičić i Mirjana Tomašević Dančević iz Agencije za odgoj i obrazovanje.

Do uručivanja nagrada, 21. prosinca, radovi će biti izloženi u prostorijama UN-a na zagrebačkoj Radničkoj cesti.  



Pisane vijesti