Odluka o dodjeli financijskih sredstava za provedbu projekta

Slika /A1_WEB_ILUSTRACIJE/MUP_ILUSTRACIJE/mup_hr1.jpg

​Uprava za europske poslove, međunarodne odnose i fondove Europske unije dana 17. prosinca 2018. godine donijela Odluku o dodjeli financijskih sredstava za provedbu projekta "Provedba Specijalističkog tečaja za policijske službenike i vježbenike granične policije'' u okviru Fonda za unutarnju sigurnost, Instrumenta za financijsku potporu u području vanjskih granica i viza

Uprava za europske poslove, međunarodne odnose i fondove Europske unije dana 17. prosinca 2018. godine donijela Odluku o dodjeli financijskih sredstava za provedbu projekta "Provedba Specijalističkog tečaja za policijske službenike i vježbenike granične policije'' u okviru Fonda za unutarnju sigurnost, Instrumenta za financijsku potporu u području vanjskih granica i viza. Ukupna vrijednost projekta iznosi 95.100,00 EUR-a s PDV-om od čega je 75% financirano sredstvima Fonda. 

Svrha ovog projekta je osposobljavanje policijskih službenika za obavljanje poslova nadzora državne granice (kontrola i zaštita), sukladno Europskom kurikulumu za temeljnu obuku službenika graničnih policija država članica EU (Common Core Curriculum).

Stranica | Međunarodna pomoć i razvoj