"Oprez djevojčice, oprez dječaci"

Slika topvijesti/2011/listopad/predstava01.jpg

ove godine Pododsjek za sigurnost cestovnog prometa Policijske uprave koprivničko-križevačke surađuje s „Ludens teatrom“ iz Koprivnice. Tako je u ponedjeljak, 10. listopada, u Domu mladih održana kazališna predstava „Oprez djevojčice, oprez dječaci“.   

Foto: PU koprivničko-križevačka  

I ove godine Pododsjek za sigurnost cestovnog prometa Policijske uprave koprivničko-križevačke surađuje s „Ludens teatrom“ iz Koprivnice. Tako je u ponedjeljak, 10. listopada, u Domu mladih održana kazališna predstava „Oprez djevojčice, oprez dječaci“. 

Policijski službenik za preventivu u cestovnom prometu PU koprivničko-križevačke Mario Milner održao je kratko edukativno predavanje o sigurnom kretanju u prometu. 

Ova predstava je rađena po tekstu Zvjezdane Ladike, a redatelj predstave je Sven Šestak. Govori o putu dvoje djece do škole, opasnostima koje ih vrebaju na cesti, te važnosti pojedinih prometnih znakova. U predstavi djecu igraju Ivan Đuričić i Ana Maras, dok su glazbenici Ladislav Tulač i Krešimir Marmilić. 

Predstavu su pogledala djeca od prvih do četvrtih razreda matične Osnovne škole „Fran Koncelak“ iz Drnje sa područnim školama, te je u istoj uživalo 230 djece.



Pisane vijesti