Orebić: Nožem ozlijedio 37-godišnjaka

Slika PU_DN/napad_nozem.jpg

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Ston dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom kojim je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstvo u pokušaju na štetu muškarca, također u dobi od 37 godina.

Njega se sumnjiči da je u ponedjeljak, 11. listopada u sukobu koji se dogodio oko 23 sata, u ulici Dalmatinska u Orebiću, najprije u svom vozilu kuhinjskim nožem ozlijedio oštećenog u predjelu prsišta. Ozlijeđeni 37-godišnjak je uspio pobjeći iz vozila, ali ga je osumnjičeni sustigao i nožem ozlijedio u predjelu glave i vrata nanijevši mu teške tjelesne ozljede neopasne po život. Osumnjičeni je pobjegao u svoju kuću gdje je pronađen i uhićen od strane policijskih službenika. Ozlijeđeni 37-godišnjak je nakon pružene liječničke pomoći u DZ Orebić prevezen u dubrovačku bolnicu gdje je  zadržan na liječenju.

Osumnjičeni je jučer, 12. listopada, uz kaznenu prijavu, doveden u Istražni centar Županijskog suda u Dubrovniku, gdje mu je određeno zadržavanje od 48 sati.



Pisane vijesti