Osijek: Otkriveni razbojnici u kladionice

Slika ILUSTRACIJE/uhicenik01.jpg

Policijski službenici I. PP Osijek u suradnji s Odjelom općeg kriminaliteta su završili kriminalistička istraživanja nad 28-godišnjakom i 19-godišnjakom iz Osijeka. Kriminalističkim istraživanjima osnovano se sumnja da su muškarci počinili dva kaznena djela razbojništva na području Grada Osijeka te kazneno djelo razbojništva u pokušaju na području Grada Zagreba.  

Policijski službenici I. PP Osijek u suradnji s Odjelom općeg kriminaliteta su završili kriminalistička istraživanja nad 28-godišnjakom i 19-godišnjakom iz Osijeka. Kriminalističkim istraživanjima osnovano se sumnja da su muškarci počinili dva kaznena djela razbojništva na području Grada Osijeka te kazneno djelo razbojništva u pokušaju na  području Grada Zagreba.

Naime, oni su 31. svibnja oko 21.25 sati te 19. studenog oko 20.20 sati, uz prijetnju pištoljem izvršili razbojništva nad djelatnicama kladionica u Šokačkoj, odnosno Strossmayerovoj ulici u Osijeku. Od djelatnica su uzeli više od 2.500 kuna. Također je utvrđeno da je dvojac izvršio razbojništvo u pokušaju nad djelatnicom u kladionici u Savskom Gaju u Zagrebu, 10. listopada. Muškarci su privedeni u pritvorsku jedinicu PU osječko-baranjske.



Pisane vijesti