Osijek: Projekt „Informacijom za ugodan odmor“

Slika ILUSTRACIJE/policija6.jpg

Informiranjem turista želi se ukazati na samozaštitno ponašanje te promovirati rad svih partnera koji sudjeluju u projektu. Istodobno,  uspostavlja seprijateljsko – partnerski odnos na relaciji turisti – policijski službenici

 

U razdoblju od 22. travnja do 31. prosinca 2011. godine Policijska uprava osječko–baranjska  provoditće projekt pod nazivom: „Informacijom za ugodan odmor“. U realizaciji projekta, a s ciljem unaprjeđenja rada i razvoja sustava prevencije kriminaliteta na lokalnoj razini, sudjeluju i Turistička zajednica Osječko-baranjske županije, predstavnici lokalne uprave i samouprave Osječko–baranjske županije te Vijeće za prevenciju Osječko–baranjske županije.

Ciljevi projekta su informiranjem turista ukazati na samozaštitno ponašanje, promocija rada svih partnera koji sudjeluju u projektu te uspostava prijateljsko – partnerskih odnosa na relaciji turisti – policijski službenici. Ovim projektom želi se omogućiti turistima da se ove godine osjećaju još sigurnije i ugodnije za vrijeme boravka u Republici Hrvatskoj.



Pisane vijesti