Osumnjičen za dva pokušaja ubojstva

Slika PU_ZG/slike/MUP/nasilje_napad/napada_nozem01.jpg

Policijski službenici II. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 63-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio dva kaznena djela pokušaja ubojstva. Tijekom kriminalističkog istraživanje je utvrđeno da je u utorak, 11. travnja oko 20 sati u ugostiteljskom objektu na Ilici, između 63-godišnjaka i 68-godišnjaka izbio 

Foto: Ilustracija

Policijski službenici II. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 63-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio dva kaznena djela pokušaja ubojstva. Tijekom kriminalističkog istraživanje je utvrđeno da je u utorak, 11. travnja oko 20 sati u ugostiteljskom objektu na Ilici, između 63-godišnjaka i 68-godišnjaka izbio verbalni sukob tijekom kojeg je 68-godišnjak staklenim predmetom osumnjičenog udario u predjelu glave, nakon čega su se fizički sukobili u prostoru ugostiteljskog objekta te je 68-godišnjak uporabom tjelesne snage odgurnuo osumnjičenog i udaljio se van iz prostora. Osumnjičeni je krenuo za 68-godišnjakom, izašao iz objekta, izvadio nož i ozlijedio ga. U namjeri da spriječi daljnji sukob između 63-godišnjaka i 68-godišnjaka, prišao im je 40-godišnjak koji ih je tjelesnom snagom pokušao razdvojiti te je i njega osumnjičeni ozlijedio nožem. Vidjevši događaj dvojica građana su im prišla, razdvojila ih i 63-godišnjaka zadržala do dolaska policijskih službenika. Oštećenima je liječnička pomoć pružena u KB Sveti Duh, gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni. Lakše ozlijeđenom osumnjičeniku liječnička pomoć pružena je u KBC Sestre Milosrdnice.

Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće dostavljeno je nadležnom državnom odvjetništvu.
 



Pisane vijesti