Osumnjičen za dvije teške krađe i prisilu prema službenoj osobi

Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta PU zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio dvije teške krađe i prisilu prema službenoj osobi.  

Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta PU zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom zbog osnova sumnje da je  počinio dvije teške krađe i prisilu prema službenoj osobi.

Sumnja se da je jučer, 25. veljače oko 3 sata, Avenija Dubrava, provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu tvrtke iz Zagreba i otuđio kavu, a potom je razbio staklena vrata trgovine trgovačkog centra iz koje je otuđio više komada slatkiša, britvice, baterijske uloške i drugo. Na mjestu događaja 30-godišnjaka su zatekli policijski službenici, a on je u namjeri sprječavanja policijskih službenika u obavljanju službene radnje udario policijskog službenika te se pokušao udaljiti. Na izlazu iz trgovine zaustavili su ga policijski službenici te ga uz uporabu sredstava prisile priveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.



Pisane vijesti