Osumnjičen za pet teških krađa i jednu krađu

Slika PU_SiM/Vijesti/2013/Nove/Lisice na rukama.jpg

Zbog sumnje da je na području grada Siska počinio pet teških krađa i jednu krađu, policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom. Njega se sumnjiči da je 23. siječnja u prijepodnevnim satima, u odgojnoj ustanovi u Ulici Hrvatskog narodnog preporoda,

Foto:  Ilustracija

Zbog sumnje da je na području grada Siska počinio pet teških krađa i jednu krađu, policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom.

Njega se sumnjiči da je 23. siječnja u prijepodnevnim satima, u odgojnoj ustanovi u Ulici Hrvatskog narodnog preporoda, iskoristio odsutnost 35-godišnje žene te joj iz ureda ukrao torbu u kojoj se nalazio novčanik, osobni dokumenti i bankovne kartice. Od 27. do 30. siječnja u Ulici Božidara Adžije je provalio u prostorije uslužnog obrta i ukrao manji iznos novca. Od 4. do 6. veljače u Savskoj ulici je provalio u prostoriju sportskog kluba i ukrao brusilicu i bušilicu, u Ulici Nikole Tesle u prostorije sisačke tvrtke, odakle je ukrao nekoliko tisuća kuna, a u Ulici Hrvatskog narodnog preporoda je provalio u prostorije dvaju sisačkih sportskih klubova i ukrao televizor, trimer i dres. Ukupna materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelima iznosi oko 12.000 kuna.

Dio ukradenih predmeta je pronađen i oduzet te će biti vraćen oštećenima, a protiv osumnjičenog će biti podnesena kaznena prijava zbog navedenih kaznenih djela.



Pisane vijesti