Osumnjičen za razbojništva

Slika PU_ZG/slike/MUP/RAZNO/traka01.jpg

Policijski službenici VI. policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom zbog postojanja osnova sumnje da je počinio ukupno tri kaznena djela razbojništva. Sumnja se da je osumnjičeni kaznena djela počinio u kolovozu prošle godine u tobaccu i trgovini u Novom Zagrebu i ljekarni u Sesvetama, na način da je maskiran ulazio u objekte te uz prijetnju vatrenim oružjem i uz verbalnu prijetnju otuđivao novac od zaposlenika. Materijalna šteta pričinjena ovim kaznenim djelima iznosi oko 4.900 kuna. Policijski službenici osumnjičenog su predali u zatvor, a nadležnom državnom odvjetništvu za mladež podnijeto je posebno izvješće.   

Foto: Ilustracija

Policijski službenici VI. policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom zbog postojanja osnova sumnje da je počinio ukupno tri kaznena djela razbojništva. Sumnja se da je osumnjičeni kaznena djela počinio u kolovozu prošle godine u tobaccu i trgovini u Novom Zagrebu i ljekarni u Sesvetama, na način da je maskiran ulazio u objekte te uz prijetnju vatrenim oružjem i uz verbalnu prijetnju otuđivao novac od zaposlenika. Materijalna šteta pričinjena ovim kaznenim djelima iznosi oko 4.900 kuna.

Policijski službenici osumnjičenog su predali u zatvor, a nadležnom državnom odvjetništvu za mladež podnijeto je posebno izvješće. 



Pisane vijesti