Osumnjičeni za šest provala

Slika PU_ZG/slike/MUP/kradja_provala/provala11.jpg

Nakon što su policijskislužbenici Službe općeg kriminaliteta 7. veljače podnijeli kaznenu prijavu protiv 41-godišnjaka i 42-godišnjaka zbog sumnje da su u četiri provale pričinili štetu veću od pola milijuna kuna i predali ih pritvorskom nadzorniku, daljnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnova sumnje da su počinili još šest provala. 

Foto: Ilustracija

Nakon što su policijski službenici Službe općeg kriminaliteta 7. veljače podnijeli kaznenu prijavu protiv 41-godišnjaka i 42-godišnjaka zbog sumnje da su u četiri provale pričinili štetu veću od pola milijuna kuna i predali ih pritvorskom nadzorniku, daljnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnova sumnje da su počinili još šest provala. Naime, sumnja se da su tijekom srpnja i kolovoza 2016. provaljivali u stanove na području Zagreba, Velike Gorice i Osijeka iz kojih su otuđivali tehničke uređaje (tablete, laptope, fotoaparate, igraće konzole i dr.), umjetničke slike, parfeme, alkoholna pića, nakit, novac i drugo.   

Uz već pričinjenu štetu veću od pola milijuna kuna, šteta nastala u ovih šest provala veća je od 150.000 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su nadležnom državnom odvjetništvu podnijeli posebno izvješće.  



Pisane vijesti