"Plavci na Bundeku“ – predstavljanje Programa srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje POLICAJAC/POLICAJKA

Slika /ILUSTRACIJE/2024/Bundeku“ – predstavljanje Programa srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje POLICAJACPOLICAJKA/Foto- najava Bundek.jpg

Posjetitelji će moći razgledati vozila, opremu i obučenost svih rodova hrvatske policije, postati forenzičari na jedan dan, sudjelovati u očevidu te doznati kako i sami mogu postati dio velike „plave obitelji“

Foto: Ilustracija

Shvatili smo da nam je predugo čekati kraj rujna i naše tradicionalno druženje na Jarunu, zato policija jednu takvu cjelodnevnu manifestaciju (od 10 do 18 sati) priprema već ovu subotu, 6. travnja u zagrebačkom parku Bundek. Za vas smo pripremili i niz aktivnosti kojima ćemo vam približiti rad policijskih službenika - likovne i interaktivne radionice, mobilni preventivni centar policije, vožnju mobilnim poligonom za najmlađe.

Sve to moći ćete isprobati sa svojim prijateljima pomagačima - našim i vašim plavcima!

Posjetitelji će moći razgledati vozila, opremu i obučenost svih rodova hrvatske policije, postati forenzičari na jedan dan, sudjelovati u očevidu te doznati kako i sami mogu postati dio velike „plave obitelji“.

Održat će se i tradicionalna utrka građana i policije.

U sklopu kampanje „Budi zakon! Odaberi poziv, a ne posao!“ bit će predstavljen Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje POLICAJAC/POLICAJKA kao i Natječaj za upis učenika u III. razred Policijske škole „Josip Jović“. Na info pultu, budući kandidati koji jednog dana žele raditi u policiji, moći će „iz prve ruke“ saznati sve informacije oko upisa i uvjetima obrazovanja na Policijskoj akademiji.

U suradnji s Hrvatskim nogometnim savezom policija će provesti i preventivni projekt „Budi navijač, a ne razbijač“. Cilj navedenih aktivnosti promoviranje je pozitivnog „fair“ navijanja i zdravih stilova života kao i upoznavanje posjetitelja o opasnostima huliganizma i vandalizma te govora mržnje na sportskim natjecanjima.
 
Središnji događaj na kojem će svoje atraktivne vježbe pokazati pripadnici ATJ Lučko i demo timovi demonstrirati borilačke vještine i pokazati tehnike samoobrane, planiran je u 12 sati.
 
Svi ste dobrodošli. Dođite, razgledajte, sudjelujte, zapjevajte i zaplešite uz Policijsku klapu Sveti Mihovil i Zaprešić Boys-e i možda i vi jednog dana postanete dio naše velike plave obitelji!

Provedimo još jedan dan zajedno, ovog puta na prekrasnom Bundeku!
 


Najave