Poginuo prelazeći cestu

Slika PU_PG/auto_policija06.jpg

Jutros oko 9,20 sati u blizini mjesta Podkilavac u šumskom predjelu zvanom Tomašini-Vidikovac pronađeno je mrtvo tijelo muškarca. Na mjestu događaja u tijeku je očevid u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti događaja 

FOTO: Ilustracija 

Jutros oko 9,20 sati u blizini mjesta Podkilavac  u šumskom predjelu zvanom Tomašini-Vidikovac  pronađeno je mrtvo tijelo muškarca. Na mjestu događaja u tijeku je očevid u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti događaja.

Noćas oko 1,00 sat na Titovom trgu u Rijeci dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 57-godišnjak iz Zadra. Očevidom prometne policije je utvrđeno kako je prelazio kolnik izvan mjesta obilježenog pješačkog prijelaza kada ga je oborilo osobno vozilo marke Škoda octavia, riječkih registarskih oznaka kojim je upravljao 37-godišnji Riječanin pod utjecajem alkohola. Poradi zadobivenih ozljeda pješak je prevezen u KBC Sušak gdje je nažalost preminuo.

Isto tako, tijekom noći provaljeno je u mjenjačnicu u vlasništvu riječke tvrtke u Kvaternikovoj ulici u Rijeci. Prema prvim informacijama otuđen je veći novčani iznos. Policija intenzivno traga za nepoznatim počiniteljem i otuđenim novcem.



Pisane vijesti