Pokušaj ubojstva u Ogulinu

Slika PU_KA/MUP_slike/pistolj_I_lisice.jpg

Foto: ilustracija

Obavještavamo vas da su djelatnici PU karlovačke proveli kriminalističko istraživanje te utvrdili da je sinoć, 11. listopada oko 21 sat u dvorištu obiteljske kuće u mjestu Drenovac, grad Ogulin, zbog obiteljskih nesuglasica došlo do verbalnog sukoba između dvojice Ogulinaca, jednog starosti 71 godinu, koji je bio pod utjecajem alkohola od 2,75 g/kg, i jednog starosti 33 godine. Tijekom tog sukoba 71-godišnjak je hicem iz pištolja, kojeg je posjedovao ilegalno, upucao 33-godišnjeg Ogulinca i tom prilikom mu nanio teške tjelesne ozljede.
Temeljem Naloga istražnog suca Županijskog suda u Karlovcu, izvršena je pretraga doma 71-godišnjeg Ogulinca kojom prilikom je oduzeto legalno i neprijavljeno oružje zbog čega će Prekršajnom sudu u Ogulinu biti proslijeđen Optužni prijedlog.
Zbog osnovane sumnje da je Ogulinac starosti 71 godinu počinio kazneno djelo ubojstva (u pokušaju) iz čl. 90. KZ-a u svezi čl. 33. KZ-a, danas tijekom dana uz kaznenu prijavu bit će doveden u Istražni centar Županijskog suda u Karlovcu.



Pisane vijesti