Policajci iz Vrbovskog pomogli otvaranje pučke kuhinje

Slika topvijesti/2014/Listopad/vrbovsko01.jpg

Roland Štefanac, Perica Lovrenović i Davorin Dujmović u svoje su slobodno vrijeme pomogli podizanju ovoga objekta kako u samoj izgradnji tako i obavljajući druge potrebne radove. Prije samog otvaranja pučke kuhinje, u Policijskoj postaji Vrbovsko prikupljena je veća količina

Foto: PU primorsko-goranska 

U dvorištu Župnog doma u Vrbovskom jučer, 19. listopada održana je svečanost otvaranja Caritasove pučke kuhinje. Radi o novoizgrađenom objektu u čijim radovima  su sudjelovala i trojica policijskih službenika Policijske postaje Vrbovsko.

Roland Štefanac, Perica Lovrenović i Davorin Dujmović u svoje su slobodno vrijeme pomogli podizanju ovoga objekta kako u samoj izgradnji tako i obavljajući druge potrebne radove. Prije samog otvaranja pučke kuhinje, u Policijskoj postaji Vrbovsko  prikupljena je veća količina hrane i drugih kućanskih potrepština,  koje su dva dana ranije predane Ivanu Androiću, župniku Crkve Sv. Ivana Nepomuka.

Uručene su i zahvalnice koje su dobili i navedeni policijski službenici. Župnik je tom prigodom posebno zahvalio načelniku Policijske postaje Vrbovsko, Romeu Bajtu za prikupljena sredstva odnosno sakupljene namirnice.

Svečanosti blagoslova i otvaranja Caritasove pučke kuhinje, uz riječkog nadbiskupa Ivana Devčića i gradonačelnika Grada Vrbovsko, prisustvovao je velik broj građana, poduzetnika i svi oni koji su sudjelovali u izvođenju radova i uređenju pučke kuhinje.

Ova hvalevrijedna akcija i pomoć koju su policijski službenici Policijske postaje Vrbovsko pružili svojim sumještanima, još jednom pokazuje nastojanja policije u približavanju građanima, suosjećanje s najpotrebitijima i dobru uvezanost u društvenu zajednicu.



Pisane vijesti