Policajci nagrađeni zbog spašavanja žene

Slika topvijesti/2015/sijecanj/TV_spasavanje.jpg

Radilo se o starijoj ženi kojoj su pružili prvu pomoć te ju utoplili, nakon čega je žena došla k svijesti. Utvrđeno je da je nesretna žena 82-godišnja Siščanka koju su djelatnici Hitne medicinske pomoći iz Siska prevezli u sisačku bolnicu.

Foto: PU sisačko-moslovačka 

Operativno komunikacijski centar PU sisačko-moslovačke  zaprimilo je 11. studenoga 2014. godine u 7 sati dojavu da u rijeci Kupi u Sisku pluta nepoznata osoba. Ubrzo je na mjesto događaja stigla ophodnja Policijske postaje Sisak  te je  policijski službenik Adnan Švraka  ušao u rijeku i izvukao žensku osobu na obalu u Rimskoj ulici na šetnici. U tome su mu pomogli kolege iz Policijske postaje, Srećko Papić i Darko Petak te policijski službenik Policijske uprave sisačko-moslavačke Tihomir Delenec koji se vraćao iz službe. Radilo se o starijoj ženi kojoj su pružili prvu pomoć te ju utoplili, nakon čega je žena došla k svijesti. Utvrđeno je  da je nesretna žena 82-godišnja Siščanka koju su djelatnici Hitne medicinske pomoći iz  Siska prevezli u sisačku bolnicu. 

Odlukom Povjerenstva Ravnateljstva policije dodijeljene su prigodne nagrade za gore navedene policijske službenike, koje im je danas, 5. siječnja, načelnik Policijske uprave sisačko-moslavačke Marko Rašić svečano uručio.



Pisane vijesti