Pomoćnik ministra prisustvovao obilježavanju Dana grada Požege

Na svečanoj sjednici je kao izaslanik ministra unutarnjih poslova prisustvovao pomoćnik ministra Cvjetko Obradović

FOTO:PU

U utorak, 12. ožujka 2019., obilježen je Dan grada Požege. Obilježavanje je započelo ispred Spomen križa hrvatskim braniteljima na groblju sv. Ilije u Požegi, a potom ispred Spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima na Trgu 123. brigade gdje su položeni vijenci i zapaljene svijeće. Navedenom obilježavanju je prisustvovao načelnik Policijske uprave požeško-slavonske Željko Grgić.

Zatim je u Požegi u Industrijskoj ulici svečano otvoren novi Poduzetnički inkubator.

U 11 sati u Gradskom kazalištu Požega  održana  je svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Požege koju je otvorio predsjednik Gradskog vijeća gospodin Željko Glavić nakon čega je slijedila projekcija prigodnog filma koji je prikazao što se u Požegi radilo u protekloj godini.

Nakon toga je sve nazočne pozdravio i prigodno se obratio gradonačelnik Darko Puljašić. Prisutnima se kao izaslanica predsjednice RH obratila njena savjetnica za stratešku politiku, odnose sa Hrvatskim saborom i Vladom RH a Mirjana Hrga  kao i izaslanik  predsjednika Vlade RH i predsjednika Hrvatskog sabora, Ministar rada i mirovinskog sustava  Marko Pavić.

U sklopu svečane sjednice potpisan je Sporazum o bratimljenju gradova Požege i Čapljine.
Također su uručena javna priznanja i nagrada za životno djelo te proglašenje počasnog građanina Grada Požege.

Na svečanoj sjednici je kao izaslanik ministra unutarnjih poslova prisustvovao pomoćnik ministra Cvjetko Obradović.

Pisane vijesti | Suradnja | Lokalna uprava