Posjet volontera Prihvatilištu za tražitelje azila

Slika topvijesti/2018/05_svibanj/love.jpg

U sklopu humanitarnog projekta Love works, delegacija od 15 predstavnika Point Loma Nazarene Univesrity iz San Diega, u iduća dva dana volontirat će u Prihvatilištu za tražitelje azila u Zagrebu pomažući djelatnicima Hrvatskog Crvenog križa u njihovom radu.

Foto: MUP

U sklopu humanitarnog projekta Love work,  delegacija od 15 predstavnika Point Loma  Nazarene Univesrity iz San Diega, u iduća dva dana volontirat će u Prihvatilištu za tražitelje azila u Zagrebu pomažući djelatnicima  Hrvatskog Crvenog križa u njihovom radu.

Nakon što su volonteri upoznati s  načinom života u Prihvatilištu i svim segmentima posla Prihvatilišta, pridružili su se predstavnicima Hrvatskog Crvenog križa u njihovim svakodnevnim aktivnostima. U pratnji i pod nadzorom iskusnih djelatnika volonteri su pomagali djeci u učenju, sudjelovali u održavanju kreativnih igraonica, glazbenoj radionici  i čišćenju okoliša u i oko Prihvatilišta.

Program “Love works” sastoji se od 10 timova koji, osim u Republici Hrvatskoj, djeluju i na Kostariki, Haitiju, u Portugalu i Južnoafričkoj Republici.



Pisane vijesti