Požar na automobilu

Slika PU_KZ/Vatrogasna kola.jpg

Jučer, 22. travnja oko 19.30 sati u Donjem Zbilju na zemljanom putu u šumi, van naselja, tijekom vožnje došlo je do požara osobnog automobila kojim je upravljao 59-godišnji hrvatski državljanin. Do požara je došlo uslijed pregrijavanja motora i zapaljenja benzinskih para, uslijed čega je vatra zahvatila sve gorive dijelove vozila koje je u potpunosti izgorjelo. Požar su ugasili pripadnici JVP Klanjec i DVD Desinić. U požaru je 59-godišnji vozač zadobio teške tjelesne ozlijede, dok mu je liječnička pomoć pružena u OB Zabok, nakon čega je prevezen na daljnje liječenje u Traumatološku bolnicu u Zagreb.  

FOTO: Ilustracija

Jučer, 22. travnja oko 19.30 sati u Donjem Zbilju na zemljanom putu u šumi, van naselja, tijekom vožnje došlo je do požara osobnog automobila kojim je upravljao 59-godišnji hrvatski državljanin.

Do požara je došlo uslijed pregrijavanja motora i zapaljenja benzinskih para, uslijed čega je vatra zahvatila sve gorive dijelove vozila koje je u potpunosti izgorjelo.

Požar su ugasili pripadnici JVP Klanjec i DVD Desinić. U požaru je 59-godišnji vozač zadobio teške tjelesne ozlijede, dok mu je liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici Zabok, nakon čega je prevezen na daljnje liječenje u Traumatološku bolnicu u Zagreb.



Pisane vijesti