Požari na prometnim sredstvima na području Osijeka

Slika PU_OB/MUP-ILUSTRACIJE-NOVA GALERIJA/zzGLOBAL/Vatrogasci_02.JPG

DONJI MIHOLJAC/ĐAKOVO - U petak, 08. srpnja u 11,45 sati u Marjanskim Ivanovcima, došlo je do požara na motoru radnog stroja – utovarivača vlasništvo 58-godišnjaka.

U petak, 08. srpnja u 11,45 sati u Marjanskim Ivanovcima, došlo je do požara  na motoru radnog stroja – utovarivača vlasništvo 58-godišnjaka. Požar su ugasili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Marijanci. Nastala materijalna šteta se procjenjuje na oko 70 tisuća kuna. Na mjestu događaja obavljen je očevid.

U subotu, 09. srpnja oko 02,55 sati na državnoj cesti D-34 između mjesta Viljevo i Podravska Moslavina, tijekom vožnje, došlo je do požara na kombi vozilu upisnih srpskih registarskih oznaka. Požar su ugasili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Viljevo, a uslijed požara kombi vozilo kao i roba koju je prevozio u potpunosti je izgorjelo. Očevidom je utvrđeno da je do požara došlo uslijed proboja izolacije na glavnim naponskim vodičima i kratkim spojem s masom vozila te se materijalna šteta procjenjuje na nekoliko milijuna kuna.

Također, 09. srpnja oko 21,30 sati u Đurđancima u Glavnoj ulici u dvorištu obiteljske kuće došlo je do požara na kombajnu, a do dolaska vatrogasaca vozač je ugasio požar te će se nakon obavljenog očevida utvrditi uzrok kao i nastala materijalna šteta.



Pisane vijesti