Poziv kandidatima/kandidatkinjama za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2019./2020. godini

Slika /A1_WEB_ILUSTRACIJE/MUP_ILUSTRACIJE/mup_hr1.jpg

Kandidati s područja PU splitsko-dalmatinske, PU šibensko-kninske i PU zadarske pozivaju se na selekcijski postupak

FOTO: Ilustracija

Kandidati/kandidatkinje s područja PU splitsko-dalmatinske, PU šibensko-kninske, PU zadarske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis navedene u natječaju objavljenom 1. ožujka 2019. godine pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati:
 
dana 13. kolovoza 2019.g. u vojarni „Admiral flote Sveto Letica- Barba“ (bivša Lora), Zrinsko – frankopanska 207a, s početkom u 8:00 sati.
 
Kandidati/kandidatkinje koji su pozvani na selekcijski postupak doznat će klikom OVDJE
 
Kandidati/kandidatkinje moraju se pridržavati točnog vremena dolaska te poštivati pravila kućnog reda navedenog mjesta selekcijskog postupka. Kandidat/kandidatkinja koji se bez opravdanog razloga ne odazove pozivu u točno vrijeme ili ne poštuje kućni red/pravila bit će isključen/a iz natječajnog postupka.
 
Kandidat/kandidatkinja je obvezan ponijeti:
- važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu radi provjere identiteta,
- dvije plave ili crne kemijske olovke
- sportsku opremu (tenisice, majica kratkih rukava, sportske kratke hlače, sportske čarape, ručnik) radi provjere tjelesne motoričke sposobnosti. 

Elementi selekcijsko-razredbenog postupka su:
- psihologijsko testiranje
- testiranje tjelesne motoričke sposobnosti 

Kandidat/kandidatkinja koji ne zadovolji na nekoj od navedenih eliminacijskih provjera isključuje se iz daljnjeg postupka testiranja.
 
Kandidat/kandidatkinja koji zadovolji sve eliminacijske provjere bit će upućen u daljnji selekcijski postupak koji se sastoji od testiranja koji nije eliminacijskog karaktera:
- testiranje opće informiranosti
- testiranje stranog jezika
- testiranje informatičke pismenosti
- motivacijski razgovor 

Napominjemo da testiranja traju tijekom cijelog dana, stoga molimo kandidate / kandidatkinje da budu pripravni na moguću dugotrajnost postupka.
 
Na temelju rezultata selekcijskog postupka bit će izrađena bodovna lista. Na temelju bodovne liste kandidati/kandidatkinje bit će obaviješteni o daljnjoj proceduri putem web stranice Ministarstva unutarnjih poslova te će biti obaviješteni i telefonom.
 

Napominjemo kako je navedeno testiranje za kandidate/kandidatkinje čije su prijave pristigle od 9. srpnja do uključivo 30. srpnja 2019.g. s područja s područja PU splitsko – dalmatinske, PU šibensko – kninske, PU zadarske.
 
Za eventualno potrebne dodatne informacije molimo nazovite na brojeve telefona:
01/ 24-26-313, 01/24-26-370, 01/24-26-305
 

Pisane vijesti | Školovanje i zapošljavanje | Odgoj i obrazovanje