Poziv na testiranje

Slika /A1_WEB_ILUSTRACIJE/Natjecaji i testiranja/natjecaj za srednju skolu naslovna.jpg

Na selekcijski postupak pozvani su kandidati/kandidatkinje čije su molbe zaprimljene nakon 17. srpnja 2023. godine  

FOTO: ilustracija
POZIV NA TESTIRANJE

KANDIDATIMA/KANDIDATKINJAMA
za upis u III. razred na Policijskoj školi „Josip Jović“ za stjecanje strukovne kvalifikacije za zanimanje policajac/policajka u školskoj godini 2023./2024.
 

Na selekcijski postupak pozvani su kandidati/kandidatkinje čije su molbe zaprimljene nakon 17. srpnja 2023. godine  
 
Svi kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete za upis, navedene u Natječaju za upis učenika u III. razred Policijske škole „Josip Jović“ za stjecanje strukovne kvalifikacije za zanimanje policajac/policajka u 2023./2024. godini, objavljenom 02.05.2023. godine, pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati:

18. kolovoza 2023. godine, u Policijskoj akademiji „Prvi hrvatski redarstvenik“, Avenija Gojka Šuška 1, Zagreb, s početkom u 8.00 sati

Saznajte jeste li među kandidatima/kandidatkinjama koji su pozvani na selekcijski postupak.
 
Kandidati/kandidatkinje moraju se pridržavati točnog vremena dolaska te poštivati pravila kućnog reda navedenog mjesta selekcijskog postupka. Kandidat/kandidatkinja koji se bez opravdanog razloga ne odazove pozivu u točno vrijeme ili ne poštuje kućni red/pravila bit će isključen/a iz natječajnog postupka.
 
Kandidat/kandidatkinja je obvezan ponijeti:
 
  • važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu radi provjere identiteta,
  • dvije plave ili crne kemijske olovke
  • sportsku opremu (tenisice, majica kratkih rukava, sportske kratke hlače, sportske čarape, ručnik) radi provjere tjelesne motoričke sposobnosti.
 
Elementi selekcijsko-razredbenog postupka su:
 
  • psihologijsko testiranje
  • testiranje tjelesne motoričke sposobnosti
 
Kandidat/kandidatkinja koji ne zadovolji na nekoj od navedenih eliminacijskih provjera isključuje se iz daljnjeg postupka testiranja.
 
Kandidat/kandidatkinja koji zadovolji sve eliminacijske provjere bit će upućen na motivacijski razgovor.
 
Napominjemo da testiranja traju tijekom cijelog dana, stoga molimo kandidate/kandidatkinje da budu pripravni na moguću dugotrajnost postupka.
 
Na temelju rezultata selekcijskog postupka bit će izrađena bodovna lista. Na temelju bodovne liste kandidati/kandidatkinje bit će obaviješteni o daljnjoj proceduri putem web stranice Ministarstva unutarnjih poslova.
 
Za eventualno potrebne dodatne informacije molimo nazovite na brojeve telefona 01/ 24-26-305, 01/ 24-26-518 I 01/ 24-26-517.
 

Pisane vijesti | Školovanje i zapošljavanje