Poziv na testiranje kandidatima/kandidatkinjama s područja PU brodsko - posavske, PU osječko – baranjske i PU vukovarsko - srijemske za upis u program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2020./2021. godini

Slika /fotke_ilustracije/Ilustracije-novo/natjecaj_foto.jpg

Poziv kandidatkinjama i kandidatima s područja PU brodsko - posavske, PU osječko – baranjske i PU vukovarsko - srijemske


Kandidati/kandidatkinje s područja PU brodsko - posavske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis navedene u natječaju objavljenom 2. ožujka 2020. godine pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati:

dana 08. lipnja 2020. godine, Kazališno koncertna dvorana Ivana Brlić Mažuranić
u Slavonskom Brodu, Trg Stjepana Miletića 12, s početkom u 8 satiKandidati/kandidatkinje s područja PU osječko - baranjske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis navedene u natječaju objavljenom 2. ožujka 2020. godine pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati:

dana 09. lipnja 2020. godine, Filozofski fakultet
u Osijeku, Lorenca Jegera br. 9, s početkom u 8 sati
Kandidati/kandidatkinje s područja PU vukovarsko - srijemske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis navedene u natječaju objavljenom 2. ožujka 2020. godine pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati:

dana 10. lipnja 2020. godine, Velika županijska vijećnica
u Vinkovcima, Glagoljaška 27 a, s počecima u 8 sati i u 13 satiKandidati/kandidatkinje koji su pozvani na selekcijski postupak doznat će klikom OVDJE.

Kandidati/kandidatkinje moraju se pridržavati točnog vremena dolaska te poštivati pravila kućnog reda navedenog mjesta selekcijskog postupka. Kandidat/kandidatkinja koji se bez opravdanog razloga ne odazove pozivu u točno vrijeme ili ne poštuje kućni red/pravila bit će isključen/a iz natječajnog postupka.

Kandidat/kandidatkinja je obvezan ponijeti:
•    važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu radi provjere identiteta,
•    dvije plave ili crne kemijske olovke i jednu običnu olovku te
•    sportsku opremu (tenisice, majica kratkih rukava, sportske kratke hlače, sportske čarape, ručnik) radi provjere tjelesne motoričke sposobnosti.

Elementi selekcijsko-razredbenog postupka su:
•    psihologijsko testiranje
•    testiranje tjelesne motoričke sposobnosti

Kandidat/kandidatkinja koji ne zadovolji na nekoj od navedenih eliminacijskih provjera isključuje se iz daljnjeg postupka testiranja.

Kandidat/kandidatkinja koji zadovolji sve eliminacijske provjere bit će upućen na motivacijski razgovor.

Napominjemo da testiranja traju tijekom cijelog dana, stoga molimo kandidate/kandidatkinje da budu pripravni na moguću dugotrajnost postupka.
 
Na temelju rezultata selekcijskog postupka bit će izrađena bodovna lista. Na temelju bodovne liste kandidati/kandidatkinje bit će obaviješteni o daljnjoj proceduri putem web stranice Ministarstva unutarnjih poslova te će biti obaviješteni i telefonom.

Napominjemo kako je navedeno testiranje za kandidate/kandidatkinje čije molbe su zaprimljene do 20. svibnja 2020. godine.

Selekcijski postupak će se odvijati sukladno preporukama nadležnih epidemioloških službi.


Za eventualno potrebne dodatne informacije molimo nazovite na brojeve telefona:

01/ 24-26-311, 01/24-26-370, 01/24-26-305

Pisane vijesti | Školovanje i zapošljavanje