Poziv na testiranje kandidatima/kandidatkinjama s područja PU splitsko-dalmatinske, PU šibensko-kninske i PU zadarske

Slika /topvijesti/2019/SRPANJ/Prisega/Q_MUP4710.jpg

Testiranje će se obaviti 4. rujna 2019.g. u vojarni „Admiral flote Sveto Letica- Barba“ (bivša Lora) s početkom u 8:00 sati    

Kandidati/kandidatkinje s područja PU splitsko-dalmatinske, PU šibensko-kninske i PU zadarske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis navedene u natječaju objavljenom 1. ožujka 2019. godine pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati:
 
dana 4. rujna 2019. godine u vojarni „Admiral flote Sveto Letica- Barba“ (bivša Lora), Zrinsko – frankopanska 207a, s početkom u 8:00 sati.
 
Kandidati/kandidatkinje koji su pozvani na selekcijski postupak doznat će klikom OVDJE.
 
Kandidati/kandidatkinje moraju se pridržavati točnog vremena dolaska te poštivati pravila kućnog reda navedenog mjesta selekcijskog postupka.

Kandidat/kandidatkinja koji se bez opravdanog razloga ne odazove pozivu u točno vrijeme ili ne poštuje kućni red/pravila bit će isključen/a iz natječajnog postupka.
 
Kandidat/kandidatkinja je obvezan ponijeti:
-važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu radi provjere identiteta,
-dvije plave ili crne kemijske olovke
-sportsku opremu (tenisice, majica kratkih rukava, sportske kratke hlače, sportske čarape, ručnik) radi provjere tjelesne motoričke sposobnosti. 

Elementi selekcijsko-razredbenog postupka su:
-psihologijsko testiranje
-testiranje tjelesne motoričke sposobnosti 

Kandidat/kandidatkinja koji ne zadovolji na nekoj od navedenih eliminacijskih provjera isključuje se iz daljnjeg postupka testiranja.
 
Kandidat/kandidatkinja koji zadovolji sve eliminacijske provjere bit će upućen u daljnji selekcijski postupak koji se sastoji od testiranja koji nije eliminacijskog karaktera:
-testiranje opće informiranosti
-testiranje stranog jezika
-testiranje informatičke pismenosti
-motivacijski razgovor 

Napominjemo da testiranja traju tijekom cijelog dana, stoga molimo kandidate / kandidatkinje da budu pripravni na moguću dugotrajnost postupka.
 
Na temelju rezultata selekcijskog postupka bit će izrađena bodovna lista. Na temelju bodovne liste kandidati/kandidatkinje bit će obaviješteni o daljnjoj proceduri putem web stranice Ministarstva unutarnjih poslova te će biti obaviješteni i telefonom.
 
Napominjemo kako je navedeno testiranje za kandidate/kandidatkinje čije su prijave pristigle do uključivo 26. kolovoza 2019.g. s područja s područja PU splitsko – dalmatinske, PU šibensko – kninske i PU zadarske.
 
Za eventualno potrebne dodatne informacije molimo nazovite na brojeve telefona: 01/ 24-26-313, 01/24-26-370, 01/24-26-305

Pisane vijesti | Školovanje i zapošljavanje | Odgoj i obrazovanje