Poziv na testiranje kandidatima/kandidatkinjama za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2023./2024. godini

Slika /A1_WEB_ILUSTRACIJE/Natjecaji i testiranja/Postani policajac.jpg

Na selekcijski postupak pozvani su kandidati/kandidatkinje čije su prijave zaprimljene do 11. kolovoza 2023. godine

Foto: Ilustracija

Kandidati/kandidatkinje čije su prijave zaprimljene nakon 11. kolovoza 2023. godine, a poslane zaključno s 15. kolovoza 2023. godine, biti će naknadno pozvani telefonskim putem.
 
 
 1. Kandidati/kandidatkinje s područja PU dubrovačko-neretvanske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis, navedene u natječaju objavljenom 17. travnja 2023. godine, pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati:
 
21. kolovoza 2023. godine, u Srednjoj školi Metković,
Kralja Zvonimira 12, Metković, s početkom u 8.00 sati
 
 1. Kandidati/kandidatkinje s područja PU splitsko-dalmatinske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis, navedene u natječaju objavljenom 17. travnja 2023. godine, pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati:
 
22. kolovoza 2023. godine, u Obrtno tehničkoj školi Split,
Plančićeva 1, Split, s početkom u 08,00
 
 1. Kandidati/kandidatkinje s područja PU ličko – senjske, PU šibensko – kninske i PU zadarske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis, navedene u natječaju objavljenom 17. travnja 2023. godine, pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati:
 
23. kolovoza 2023. godine, u Sveučilištu u Zadru – Novi Kampus,
Ulica Franje Tuđmana 24 I, Zadar, s početkom u 8.00 sati
 
 1. Kandidati/kandidatkinje s područja PU istarske i PU primorsko-goranske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis, navedene u natječaju objavljenom 17. travnja 2023. godine, pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati:
 
24. kolovoza 2023. godine, u Osnovnoj školi Fažana,
Puljska cesta 9, Fažana, s početkom u 8.00 sati
 
 
 1. Kandidati/kandidatkinje s područja PU vukovarsko – srijemske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis, navedene u natječaju objavljenom 17. travnja 2023. godine, pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati:
 
28. kolovoza 2023. godine
u Ekonomskoj i trgovačkoj školi Ivana Domca,
Antuna Akšamovića 31, Vinkovci, s početkom u 8.00 sati
 
 
 1. Kandidati/kandidatkinje s područja PU brodsko-posavske, PU požeško-slavonske i PU osječko-baranjske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis, navedene u natječaju objavljenom 17. travnja 2023. godine, pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati:
 
29. kolovoza 2023. godine i 30. kolovoza 2023. godine
 u Policijskoj upravi osječko-baranjskoj,
Trg Lavoslava Ružičke 1 (srednji ulaz), Osijek, s početkom u 8.00 sati
 
 
 
 1. Kandidati/kandidatkinje s područja PU bjelovarsko-bilogorske, PU varaždinske, PU sisačko-moslavačke, PU koprivničko-križevačke, PU međimurske, PU krapinsko-zagorske, PU karlovačke,  PU zagrebačke i PU virovitičko-podravske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis, navedene u natječaju objavljenom 17. travnja 2023. godine, pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati:

31. kolovoza 2023. godine, 1. rujna 2023. godine i 5. rujna 2023. godine, u Policijskoj akademiji,
Avenija Gojka Šuška 1, Zagreb, s počecima u 8.00 sati
 
 
 

Saznajte jeste li među kandidatima/kandidatkinjama koji su pozvani na selekcijski postupak. 

 
Kandidati/kandidatkinje moraju se pridržavati točnog vremena dolaska te poštivati pravila kućnog reda navedenog mjesta selekcijskog postupka.

Kandidat/kandidatkinja koji se bez opravdanog razloga ne odazove pozivu u točno vrijeme ili ne poštuje kućni red/pravila bit će isključen/a iz natječajnog postupka.
 
Kandidat/kandidatkinja je obvezan ponijeti:
 • važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu radi provjere identiteta,
 • dvije plave ili crne kemijske olovke
 • sportsku opremu (tenisice, majica kratkih rukava, sportske kratke hlače, sportske čarape, ručnik) radi provjere tjelesne motoričke sposobnosti.
 
Elementi selekcijsko-razredbenog postupka su:
 • psihologijsko testiranje
 • testiranje tjelesne motoričke sposobnosti
 
Kandidat/kandidatkinja koji ne zadovolji na nekoj od navedenih eliminacijskih provjera isključuje se iz daljnjeg postupka testiranja.
 
Kandidat/kandidatkinja koji zadovolji sve eliminacijske provjere bit će upućen na motivacijski razgovor.
 
Napominjemo da testiranja traju tijekom cijelog dana, stoga molimo kandidate/kandidatkinje da budu pripravni na moguću dugotrajnost postupka.
 
Na temelju rezultata selekcijskog postupka bit će izrađena bodovna lista. Na temelju bodovne liste kandidati/kandidatkinje bit će obaviješteni o daljnjoj proceduri putem web stranice Ministarstva unutarnjih poslova.
 
Za eventualno potrebne dodatne informacije molimo nazovite na brojeve telefona 01/ 24-26-305 i 01/ 24-26-518.
 

Pisane vijesti | Školovanje i zapošljavanje