Poziv na testiranje kandidatima/kandidatkinjama za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka

Slika /2023/6/naslovna%20prijedlog%204.jpg

Na selekcijski postupak pozvani su kandidati/kandidatkinje čije su molbe zaprimljene do 23. lipnja 2023. godine  

Foto: Ilustracija

POZIV NA TESTIRANJE
KANDIDATIMA/KANDIDATKINJAMA
ZA UPIS U PROGRAM SREDNJOŠKOLSKOG OBRAZOVANJA ODRASLIH
ZA ZANIMANJE POLICAJAC/POLICAJKA u 2023./2024. godini
 
 1. Kandidati/kandidatkinje s područja PU vukovarsko – srijemske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis, navedene u natječaju objavljenom 17. travnja 2023. godine, pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati:
 
4. srpnja 2023. godine u Ekonomskoj i trgovačkoj školi Ivana Domca, Antuna Akšamovića 31, Vinkovci, s početkom u 8.00 sati
 
 
 1. Kandidati/kandidatkinje s područja PU brodsko-posavske, PU požeško-slavonske i PU osječko-baranjske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis, navedene u natječaju objavljenom 17. travnja 2023. godine, pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati:
 
5. srpnja 2023. godine
 u Osnovnoj školi Franje Krežme,
Školska ulica 3, Osijek, s početkom u 8.00 sati
 
 
 1. Kandidati/kandidatkinje s područja PU sisačko-moslavačke i PU zagrebačke koji ispunjavaju formalne uvjete za upis, navedene u natječaju objavljenom 17. travnja 2023. godine, pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati:
 
6. srpnja 2023. godine, u Policijskoj akademiji,
Avenija Gojka Šuška 1, Zagreb, s početkom u 8.00 sati
 
 1. Kandidati/kandidatkinje s područja PU bjelovarsko-bilogorske, PU karlovačke, PU koprivničko-križevačke, PU krapinsko-zagorske, PU međimurske, PU varaždinske i PU virovitičko-podravske, koji ispunjavaju formalne uvjete za upis, navedene u natječaju objavljenom 17. travnja 2023. godine, pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati:
 
7. srpnja 2023. godine, u Policijskoj akademiji,
Avenija Gojka Šuška 1, Zagreb, s početkom u 8.00 sati
 
 1. Kandidati/kandidatkinje s područja PU dubrovačko-neretvanske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis, navedene u natječaju objavljenom 17. travnja 2023. godine, pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati:
 
10. srpnja 2023. godine, u Srednjoj školi Metković,
Kralja Zvonimira 12, Metković, s početkom u 8.00 sati
 
 1. Kandidati/kandidatkinje s područja PU splitsko-dalmatinske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis, navedene u natječaju objavljenom 17. travnja 2023. godine, pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati:
 
11. srpnja 2023. godine, u Obrtno tehničkoj školi Split,
Plančićeva 1, Split, s početkom u 08.00 sati
 
 
 1. Kandidati/kandidatkinje s područja PU ličko – senjske, PU šibensko – kninske i PU zadarske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis, navedene u natječaju objavljenom 17. travnja 2023. godine, pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati:
 
12. srpnja 2023. godine, u Sveučilištu u Zadru – Novi Kampus,
Ulica Franje Tuđmana 24 I, Zadar, s početkom u 8.00 sati
 
 1. Kandidati/kandidatkinje s područja PU istarske i PU primorsko-goranske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis, navedene u natječaju objavljenom 17. travnja 2023. godine, pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati:
 
13. srpnja 2022. godine, u Osnovnoj školi Fažana,
Puljska cesta 9, Fažana, s početkom u 8.00 sati
 
 
 

Saznajte jeste li među kandidatima/kandidatkinjama koji su pozvani na selekcijski postupak.

 
Kandidati/kandidatkinje moraju se pridržavati točnog vremena dolaska te poštivati pravila kućnog reda navedenog mjesta selekcijskog postupka. Kandidat/kandidatkinja koji se bez opravdanog razloga ne odazove pozivu u točno vrijeme ili ne poštuje kućni red/pravila bit će isključen/a iz natječajnog postupka.
 
Kandidat/kandidatkinja je obvezan ponijeti:
 
 • važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu radi provjere identiteta,
 • dvije plave ili crne kemijske olovke
 • sportsku opremu (tenisice, majica kratkih rukava, sportske kratke hlače, sportske čarape, ručnik) radi provjere tjelesne motoričke sposobnosti.
 
Elementi selekcijsko-razredbenog postupka su:
 
 • psihologijsko testiranje
 • testiranje tjelesne motoričke sposobnosti
 
Kandidat/kandidatkinja koji ne zadovolji na nekoj od navedenih eliminacijskih provjera isključuje se iz daljnjeg postupka testiranja.
 
Kandidat/kandidatkinja koji zadovolji sve eliminacijske provjere bit će upućen na motivacijski razgovor.
 
Napominjemo da testiranja traju tijekom cijelog dana, stoga molimo kandidate/kandidatkinje da budu pripravni na moguću dugotrajnost postupka.
 
Na temelju rezultata selekcijskog postupka bit će izrađena bodovna lista. Na temelju bodovne liste kandidati/kandidatkinje bit će obaviješteni o daljnjoj proceduri putem web stranice Ministarstva unutarnjih poslova.
 
Za eventualno potrebne dodatne informacije molimo nazovite na brojeve telefona 01/ 24-26-305 i 01/ 24-26-518.


 

Pisane vijesti | Školovanje i zapošljavanje