Poziv na testiranje za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2020./2021. godini

Slika /fotke_ilustracije/Ilustracije-novo/natjecaj_foto.jpg
KANDIDATI SU TESTIRANJU DUŽNI PRISTUPITI SA ZAŠTITNIM MASKAMA
 
Kandidati/kandidatkinje s područja PU bjelovarsko – bilogorske, PU koprivničko – križevačke, PU sisačko – moslavačke i PU virovitičko – podravske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis navedene u natječaju objavljenom 2. ožujka 2020. godine pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati: 

dana 27. srpnja 2020. godine, u Policijskoj akademiji, Avenija Gojka Šuška 1, Zagreb, s počecima u 8,00 sati i u 13,00 sati
 
Kandidati/kandidatkinje s područja PU karlovačke, PU krapinsko – zagorske, PU međimurske, PU varaždinske i PU zagrebačke koji ispunjavaju formalne uvjete za upis navedene u natječaju objavljenom 2. ožujka 2020. godine pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati:
 
dana 28. srpnja 2020. godine, u Policijskoj akademiji, Avenija Gojka Šuška 1, Zagreb, s počecima u 8,00 sati i u 13,00 sati
 
Kandidati/kandidatkinje s područja PU vukovarsko – srijemske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis navedene u natječaju objavljenom 2. ožujka 2020. godine pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati:
 
dana 29. srpnja 2020. godine, Velika županijska vijećnica u Vinkovcima, Glagoljaška 27, s počecima u 8,00 sati i u 13,00 sati
 
Kandidati/kandidatkinje s područja PU brodsko – posavske i PU požeško – slavonske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis navedene u natječaju objavljenom 2. ožujka 2020. godine pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati:
 
dana 30. srpnja 2020. godine, u Slavonskom Brodu, Ulica Eugena Kumičića 55, s počecima u 8,00 sati i u 13,00 sati
 
Kandidati/kandidatkinje s područja PU osječko – baranjske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis navedene u natječaju objavljenom 2. ožujka 2020. godine pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati:
 
dana 31. srpnja 2020. godine, Ekonomski fakultet u Osijeku, Trg Ljudevita Gaja 7, s početkom u 8,00 sati
 
Kandidati/kandidatkinje koji su pozvani na selekcijski postupak doznat će klikom OVDJE.
 
Kandidati/kandidatkinje moraju se pridržavati točnog vremena dolaska te poštivati pravila kućnog reda navedenog mjesta selekcijskog postupka. Kandidat/kandidatkinja koji se bez opravdanog razloga ne odazove pozivu u točno vrijeme ili ne poštuje kućni red/pravila bit će isključen/a iz natječajnog postupka.
 
Kandidat/kandidatkinja je obvezan ponijeti:
  • važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu radi provjere identiteta,
  • dvije plave ili crne kemijske olovke i jednu običnu olovku te
  • sportsku opremu (tenisice, majica kratkih rukava, sportske kratke hlače, sportske čarape, ručnik) radi provjere tjelesne motoričke sposobnosti.
 
Elementi selekcijsko-razredbenog postupka su:
  • psihologijsko testiranje
  • testiranje tjelesne motoričke sposobnosti
 
Kandidat/kandidatkinja koji ne zadovolji na nekoj od navedenih eliminacijskih provjera isključuje se iz daljnjeg postupka testiranja.
 
Kandidat/kandidatkinja koji zadovolji sve eliminacijske provjere bit će upućen na motivacijski razgovor.
 
Napominjemo da testiranja traju tijekom cijelog dana, stoga molimo kandidate/kandidatkinje da budu pripravni na moguću dugotrajnost postupka.
 
Na temelju rezultata selekcijskog postupka bit će izrađena bodovna lista. Na temelju bodovne liste kandidati/kandidatkinje bit će obaviješteni o daljnjoj proceduri putem web stranice Ministarstva unutarnjih poslova te će biti obaviješteni i telefonom.
 
Napominjemo kako je navedeno testiranje za kandidate/kandidatkinje čije molbe su zaprimljene do 10. srpnja 2020. godine.
 
Selekcijski postupak će se odvijati sukladno preporukama nadležnih epidemioloških službi.
 
Za eventualno potrebne dodatne informacije molimo nazovite na brojeve telefona:
 
01/ 24-26-311, 01/24-26-370, 01/24-26-305

Pisane vijesti | Školovanje i zapošljavanje