Poziv na zdravstveni pregled kandidatima/kandidatkinjama za upis u program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka

Slika /fotke_ilustracije/Ilustracije-novo/natjecaj_foto.jpg
Na temelju selekcijsko – razredbenog postupka, a nakon provjere osobne dostojnosti za obavljanje policijske službe poziva se na zdravstveni pregled dio kandidata / kandidatkinja koji su zadovoljili na testiranjima.
 
Zdravstveni pregledi provodit će se od 1. do 9. srpnja 2020. godine.
 
Kandidati moraju doći u Dom zdravlja MUP-a, Zagreb, Šarengradska 3, Medicina rada (II. kat – soba 203) u 7.00 sati – natašte, te sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu, potvrdu izabranog liječnika i obavezno zaštitnu masku.
 
Obavijest o datumu liječničkog pregleda za pozvane kandidate doznat će klikom OVDJE.
 
Ukoliko kandidat nosi leće, ne smije ih nositi tri dana prije liječničkog pregleda te na pregled doći bez njih.
 
Prije dolaska na utvrđivanje zdravstvene sposobnosti, kandidati moraju od svog izabranog liječnika opće prakse pribaviti potvrdu da nisu bolovali i da ne boluju od  psihičkih i  kroničnih tjelesnih bolesti. Ukoliko su bolovali od naprijed navedenih bolesti, moraju donijeti kompletnu medicinsku dokumentaciju iz koje će biti razvidan tijek i način liječenja bolesti.

Ako kandidati imaju bilokakve tegobe slične simptomima COVID-19 virusa/ili su u samoizolaciji trebaju odgoditi pregled.
 
Potvrdu izabranog liječnička, koju će popuniti izabrani liječnik kandidata i koju će kandidat donijeti na zdravstveni pregled u Dom zdravlja MUP-a možete preuzeti klikom OVDJE.
 
Kandidat / kandidatkinja koji se ne odazove pozivu na zdravstveni pregled bit će isključen iz natječajnog postupka.

Pisane vijesti | Školovanje i zapošljavanje