Preminula od zadobivenih ozljeda

Slika PU_KZ/auto_policija01.jpg

Donja Stubica - u petak, 7. studenog 2014. godine iza 19 sati došlo je do prometne nesreće kada 21-godišnji hrvatski državljanin, upravljajući osobnim automobilom nije prilagodio brzinu kretanja, uslijed čega je došlo do udara osobnog automobila u 77-godišnju hrvatsku državljanku koja je u tom trenutku prelazila kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu. Kolima hitne medicinske pomoći 77-godišnjakinja prevezena je u Opću bolnicu Zabok, a poto u Kliniku za za traumatologiju u Zagrebu, gdje je od zadobivenih ozljeda preminula.

FOTO: Ilustracija

Donja Stubica - u petak, 7. studenog 2014. godine iza 19 sati došlo je do prometne nesreće kada 21-godišnji hrvatski državljanin, upravljajući osobnim automobilom nije prilagodio brzinu kretanja, uslijed čega je došlo do udara osobnog automobila u 77-godišnju hrvatsku državljanku koja je u tom trenutku prelazila kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu.

Kolima hitne medicinske pomoći 77 godišnjakinja prevezena je u Opću bolnicu Zabok, a poto u Kliniku za za traumatologiju u Zagrebu, gdje je od  zadobivenih ozljeda preminula.



Pisane vijesti