Prepoznajete li ovog razbojnika?

Slika topvijesti/godina2010/PROSINAC/razbojnik_sbrod01.jpg

Nepoznati muškarac star je između 25 i 30 godina, visok oko 175 cm, srednje tjelesne građe, odjeven u crni šuškavi prsluk, sivu majicu dugih rukava, plave hlače, crne visoke cipele tzv. gležnjače, dok je na glavi nosio vunenu kapu narančaste boje.   

Foto: PU brodsko-posavska

U subotu, 4. prosinca oko 16 sati, policija je zaprimila dojavu da je u kladionici u Slavonskom Brodu u Ulici Nikole Zrinskog počinjeno razbojništvo. Policijski službenici su očevidom i prikupljenim obavijestima utvrdili da je nepoznati muškarac oko 15.30 sati ušao u kladionicu u kojoj se zadržao oko 25 minuta, dok nisu izišli ostali posjetitelji. Kada je ostao sam sa 24-godišnjom zaposlenicom zaprijetio joj je pištoljem zatraživši novac, a ona mu je novac, u strahu za vlastiti život, dala.

Nepoznati muškarac star je između 25 i 30 godina, visok oko 175 cm, srednje tjelesne građe, odjeven u crni šuškavi prsluk, sivu majicu dugih rukava, plave hlače, crne visoke cipele tzv. gležnjače, dok je na glavi nosio vunenu kapu narančaste boje.

U slučaju bilo kakvih saznanja o ovoj osobi molimo vas da nazovete broj 192. Policija nastavlja daljnji rad na pronalasku nepoznate osobe i otuđenog novca.

  



Pisane vijesti