Privedeno 11 osoba zbog napada na autobus

Slika ILUSTRACIJE/policija01.jpg

Jučer, 14. prosinca oko 13.05 sati, na raskrižju Avenije Dubrovnik i Ulice SR Njemačke u Novom Zagrebu nekoliko je desetaka mlađih osoba kamenjem zasulo autobus zagrebačkih registracijskih oznaka. Autobus je iz Zračne luke prevozio VIP goste nogometnog kluba FC Paok.

Foto: Ilustracija

Jučer, 14. prosinca oko 13.05 sati, na raskrižju Avenije Dubrovnik i Ulice SR Njemačke u Novom Zagrebu nekoliko je desetaka mlađih osoba kamenjem zasulo autobus zagrebačkih registracijskih oznaka.

Autobus je iz Zračne luke prevozio VIP goste nogometnog kluba FC Paok. Napadači su zaustavljenom autobusu prišli s obje strane, kamenjem porazbijali većinu stakala pa kroz prozore ubacili nekoliko upaljenih baklji. Troje putnika iz autobusa lakše je ozlijeđeno, a pomoć im je pružena u Klinici za traumatologiju i u KBC Zagreb, dok je autobusu načinjena velika materijalna šteta.

Policijski su službenici u službene prostorije doveli 11 muškaraca (od 17 do 27 godina) koji se dovode u svezu s počinjenjem kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnom ili sredstvom



Pisane vijesti