Projekt: Implementacija teh. zaštite na graničnom prijelazu u Županji

Slika A1_WEB_ILUSTRACIJE/GRANICA/brosure_dijeljenje.jpg

Samostalni sektor za Schengensku koordinaciju i projekte Europske unije donio je Odluku o dodjeli financijskih sredstava za provedbu projekta ''Implementacija sustava tehničke zaštite na stalnom graničnom prijelazu za međunarodni promet putnika i roba u cestovnom prometu Županja''

Samostalni sektor za Schengensku koordinaciju i projekte Europske unije donio je Odluku o dodjeli financijskih sredstava za provedbu projekta ''Implementacija sustava tehničke zaštite na stalnom graničnom prijelazu za međunarodni promet putnika i roba u cestovnom prometu Županja''.
Svrha projekta je opremanje graničnog prijelaza kamerama video nadzora kako bi se moderniziralo i omogućilo praćenje na području cjelokupnog prostora graničnog prijelaza, uvođenje kontrole pristupa prostorijama granične policije, kako bi se onemogućio neovlašteni ulazak u službene prostorije. Snimljeni materijal bise koristio za provedbu antikoruptivnih mjera i operativnih provjera.
Ukupna vrijednost projekta je 78.943,88 Eura od čega će se 75%  ukupno opravdanih troškova projekta sufinancirati  sredstvima Fonda za unutarnju sigurnost, a 25% opravdanih troškova projekta sufinancirati će se iz državnog proračuna Republike Hrvatske.


Pisane vijesti