Projekt: „Izrada aplikativnog rješenja na Geografskom informacijskom sustavu za potrebe granične policije“

Slika 2020- eu slike/logotip_schengen_800x600.jpg

Svrha projekta  je nadogradnja postojećeg Geografskog informacijskog sustava radi kvalitetne razmjene informacija na državnoj granici

Uprava za europske poslove, međunarodne odnose i fondove europske 16. studenog 2020. godine donijela je Odluku o dodjeli financijskih sredstava za provedbu projekta „Izrada aplikativnog rješenja na Geografskom informacijskom sustavu za potrebe granične policije“ u okviru Fonda za unutarnju sigurnost, Instrumenta za financijsku potporu u području vanjskih granica i viza.

Svrha projekta „Izrada aplikativnog rješenja na Geografskom informacijskom sustavu za potrebe granične policije“ je nadogradnja postojećeg Geografskog informacijskog sustava radi kvalitetne razmjene informacija te prikaza detaljne i slojevite operativne i analitičke slike stanja na državnoj granici.

Ukupna vrijednost ovog projekta iznosi 33.000,00 €, od čega se 90 posto ukupnih opravdanih troškova projekta sufinancira sredstvima Fonda za unutarnju sigurnost, a 10 posto sredstava je učešće Republike Hrvatske.

 

Pisane vijesti | Projekti | Vanjski i europski poslovi