Prometna nesreća na području Bjelovara

Na području Bjelovara jučer, 20. listopada oko 11.20 sati, dogodila se prometna nesreća da državnoj cesti broj 43 kod mjesta Ćurlovac u kojoj je jedna osoba poginula, dvije su osobe teže, a dvije lakše ozlijeđene.

Nesreća se dogodila kad je 27-godišnjakinja iz Bjelovara, upravljajući osobnim vozilom marke fiat punto  bjelovarskih registracijskih oznaka,  izlazeći iz lijevog zavoja uslijed brzine neprilagođene uvjetima na cesti, izgubila je nadzor nad vozilom pa desnim kotačima vozila zahvatila desnu zemljanu bankinu. Vozilo se zatim vratilo se na kolnik te se, nekontrolirano se krećući, zanijelo tako  da je desnim bočnim dijelom udarilo u prednji dio osobnog vozila marke daewoo racer, gospićkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao iz suprotnog smjera  52-godišnjak iz Plitvičkih Jezera.U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena vozačica punta  te  je u  17 sati preminula u bjelovarskoj Općoj bolnici.

 Putnici iz daewooa  (74-godišnjak i 68-godišnjakinja) teško su ozlijeđeni, a vozač i  29-godišnja putnica iz istog vozila lakše su ozlijeđeni. Svim ozlijeđenima  liječnička pomoć pružena u bjelovarskoj Općoj bolnici

Slijedi daljnji rad na utvrđivanju svih  okolnosti ove prometne nesreće. Zbog obavljanja očevida promet je na tom djelu DC 43 bio zatvoren do 12.30  te se odvijao obilazno.    Ovo je šesnaesta poginula osoba u prometnim nesrećama na području PU bjelovarsko- bilogorske tijekom ove godine.



Pisane vijesti